Het is jouw verhaal!

Gentse Floraliën Community

Floraliën is in / een Beweging

De ‘floralies’ hebben een b(l)oeiende Gentse geschiedenis, ze raken het hart van velen, niet alleen van de Gentenaars maar ook van allen voor wie Gent de ‘bloemenstad’ is. 
Floraliën is een vaste waarde in Gent. We zijn echter meer dan een vierjaarlijks evenement. Wij houden de aandacht voor bloemen en planten scherp. Op die manier willen wij de bloemen- en plantenregio rond de ‘bloemenstad Gent’ een nieuwe en krachtige dynamiek geven als stimulans voor de gehele Vlaamse sierteeltsector


Gentse Floraliën Community

Floraliën heeft stuwing van velen nodig.
Mensen, uit Gent, de regio, heel het land; organisaties, overheden, bedrijven kunnen via de Gentse Floraliën Community hun engagement tonen. De Gentse Floraliën Community is een netwerk dat iedereen met een hart voor bloemen en planten samenbrengt en tot actie aanzet.

Naast de meer permanente werking van Floraliën en de deelname aan kleinere of grotere initiatieven, wordt alles gericht op de promotie van ‘horticultuur’, bloemen, planten en groen. Dit gebeurt steeds inspelend op maatschappelijke tendensen, zich inbeddend in stedelijke of lokale contexten. 

Word lid van de Gentse Floraliën Community

logo Floraliën Gent
Locatie

  • Gent ICC - Citadelpark
  • Van Rysselberghedreef 2 b 1
  • 9000 Gent